середу, 28 листопада 2018 р.

"У природи немає поганої погоди"


У бібліотеці відбувся виховний захід за участю студентів 2-В курсу відділення «Початкове навчання» Луцького педагогічного коледжу (куратор Світлана Михайлівна Ткачук).

Усі присутні  мали змогу ознайомитися із життєвим та творчим шляхом видатних особистостей, які народилися у різні пори року. Осінь подарувала світу Василя Сухомлинського, відомого педагога-новатора;  зима – Педро Понсе де Ліона, основоположника дактильного мовлення, що лягло в основу навчання глухонімих та першого теоретика українського народного танцю Василя Верховинця;  весна – основоположницю танцю модерн Айседору Дункан, а чарівне літо – короля поп-музики, Легенду Америки Майкла Джексона.

Студенти продемонстрували свої практичні вміння та навики, демонструючи сурдопереклад казки В.Сухомлинського «Соловей та Жук» (Чайка Наталія), «Танець із хустками», постановка танцю у стилі Майкла Джексона (у виконанні танцювального колективу «Вихиляс» під керівництвом кандидата мистецтвознавства Ігоря Віталійовича Степанюка) та  хореографічний етюд  (Лопахтіна Катерина)
.
     Заключним акордом заходу прозвучали слова, що природа прекрасна у всі пори року у будь-якому своєму прояві, тому що у будь-яку погоду, коли народжується нова людина, на небосхилі загоряється нова зірочка. А от чи погасне вона відразу, коли нас не стане – залежить тільки від нас












Немає коментарів:

Дописати коментар