понеділок, 12 листопада 2018 р.

Літературно-пісенне свято Любові Мілевич «Моя любов належить Вам!»


      До Дня української  писемності та мови і Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в бібліотеці відбулось літературно-мистецьке  свято  поетеси, композитора та співачки Любові Мілевич «Любов моя належить Вам».
  
        Нещодавно авторка презентувала у бібліотеці свою нову книгу поезії «Нерозгадана вічність», а тепер поділилась з шанувальниками її творчості ще й співаними доробками. Авторка розповіла,  як вона працює над написанням пісень та поезії, адже у  її доробку 10 авторських поетичних книг, 14 аудіодисків, 11 кліпів та більш як 1700 пісень. Усі її пісні проникнуті червоною ниткою доброти та  глибоким патріотизмом, а її твори сповнені філософських  роздумів, ліризму та оптимізму.
      
           Глядачі переглянули улюблені музичні відео кліпи, почули у  виконанні Любові Мілевич нові  пісні, в яких вона примножує  любов у людських душах до слова,  до пісні, до всього прекрасного на землі
       
        Атмосферу радості та святковості присутнім подарував вокальний гурт «Співаночка» Луцької музичної школи №1, керівник Тетяна Ярошик. У їх виконанні звучали  пісні Любові Мілевич. Приємним стало, що маленькі артисти не тільки подивували своїм виконанням, а ще стали читачами бібліотеки.
  
       Усі присутні щиро побажали авторці нових віршів та пісень









 




Немає коментарів:

Дописати коментар