середу, 14 листопада 2018 р.

«Спогади про Майдан»



     Напередодні 5-ї річниці революції Гідності  працівники  бібліотеки-філії 10 запросили читачів дитячого абонементу, учнів 5-а класу загальноосвітнього закладу №7 на патріотичну годину «Спогади про Майдан»

     Щирі сльози суму та захоплення викликала розповідь Лариси Радчук про події на  Майдані, адже до Києва приїхали мільйони людей з усіх куточків України. А як це було, переглянули у відеоматеріалі «Майдан. Україна. Революція». У слайд-презентації «Героям Майдану присвячується…» побачили обличчя волинян, які загинули на Майдані, почули розповідь про мужність і любов до України кожного із них, ознайомились із книгою «Небесна Сотня»

       Майдан не закінчився. Він і досі триває. Триває війна…й досі гинуть наші воїни на Сході. Про це розповів учасник війни на Сході України Валерій Гнатюк, автор трьох поетичних книг, голова літературної студії «Без меж». Він зачитав новелу «Дзвінок», написану із життя на фронті, а також  запросив учнів у вільний час відвідувати гурток історико-технічного стендового моделювання при центрі науково-технічної творчості учнівської молоді, який він веде.





 







Немає коментарів:

Дописати коментар