понеділок, 23 грудня 2019 р.

Презентація книги Людмили Марчук «Та, що виходить на світло»



    В рамках проекту «Літературне відкриття» в бібліотеці-філії № 10 відбулась презентація книги  рівненської письменниці, журналіста Людмили Марчук «Та, що виходить на світло»
.
     Це психологічна й емоційно насичена  проза, яка спонукає читача до роздумів.

     Авторка зізнається: «мені дуже хочеться, аби книга допомогла  залишити драму свого життя в минулому і  вийти на світлу смугу, змінити себе заради свого щасливого завтра. Адже все в цьому житті залежить від нашого самовизначення, нашої позиції і наших рішень» До книги  увійшли дві повісті,  двадцять оповідань та новел.
      Уривок із твору авторки «Гірке золото» виконали  учасники театру літературних презентацій "Вперше". Звучали й  осінні есеї письменниці.  Враженнями про книгу поділився  Юрій Щербик, який попередньо прочитав книгу.  Відбулась дуже тепла та легка розмова-діалог, модератором  презентації  була драматург Наталка Максимчук.  Музичний супровід та  атмосферу заходу створив  бард  Дмитро Калишев.
   Авторка подарувала книги бібліотеці та зізналася, що в планах має до друку наступні книги, які буде  презентувати лучанам.







Немає коментарів:

Дописати коментар