вівторок, 10 грудня 2019 р.

День прав людини

9.11.2019


В бібліотеці відбувся вже не один захід, проведений спільно з  фахівцями Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області, розгорнута постійно діюча виставка.
 Цього разу  з нагоди Міжнародного дня захисту прав людини, який щороку відзначається в Україні 10 грудня, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Ірина Кушпетюк та Луцького місцевого центру Анастасія Вольська, Максим Усаченко , Світлана Прус  провели для учнів 5-х класів «Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи I-II ступенів № 7 – природничого ліцею» день правових знань «Ти маєш право», та учнів 6-х класів годину спілкування «Урок права-урок життя»  

Під час заходів працівники системи безоплатної правової допомоги у формі діалогу розповіли учням про їхні основні права та обов'язки,  поінформували  про поняття булінгу, його види та відповідальність за вчинення.

Для кращого засвоєння матеріалу школярам запропоновано переглянути тематичні мультфільми. Діти активно висловлювали свої думки щодо побаченого та дізнались, що вони у разі необхідності можуть звернутись за безоплатною правовою допомогою до Луцького місцевого центру з надання БВПД (вул. Прогресу, 7).










Немає коментарів:

Дописати коментар