пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

Анонс. Літературна зустріч з Анастасією Нікуліною




Запрошуємо 6 жовтня (неділя)  14.00   у бібліотеку-філію 10 (Київський майдан, 13) на зустріч з письменницею Анастасією Нікуліною.          Вхід вільний.

 Анастасія Нікуліна,  1989 р. н.— українська письменниця, авторка книг у стилях гостросоціальна проза, реалізм, підліткової літератури, фентезі, антиутопія, містика, казка, роман, пригоди, драма. Автор книг «Сіль для моря, або Білий Кит», «Завірюха», «Зграя».

Дебютний роман авторки «Сіль для моря, або Білий Кит» здобув міжнародну українсько-німецьку літературну премію імені Олеся Гончара 2018 року у номінації «Проза» та відзнаку «Найкраща книга для підлітків» за підсумками року премії «Глиняний кіт — 2018»

Народилася та проживає у Львові. Навчалася у Львівській українській гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов та українознавства і  згодом закінчила факультет міжнародних економічних відносин ЛНУ ім. І. Франка.
Багато читає книг — у тому числі сучасної української прози та викладає огляди. З дитинства грає у міні-футбол. Захоплюється фотографією, подорожами, велоспортом. Спробувала себе у паркурі, грала у стріт-бол та настільний теніс, займалася різними видами танців — від бальних і до стріт-денсу, малювала графіті, писала і читала реп.





Немає коментарів:

Дописати коментар