неділю, 1 вересня 2019 р.

Анонс. Літературні зустрічі в рамках фестивалю "Лісова пісня"



В рамках фестивалю "Лісова пісня" запрошуємо 6 вересня 12.00 в бібліотеку-філію 10 (Київський майдан,13) на зустріч з письменниками :

Таня П’янкова , нар.1985р. на Івано-Франківщині  - письменниця, видавець, креативний менеджер, член Національної спілки письменників України.
Автор трьох збірок поезії та романів "Кролівна" і "Сонце в подолку". Лауреат міжнародної премії "Гранослов" та Премії Ордену Карпатських Лицарів.
Разом з письменником Василем Кузаном заснувала Літературну агенцію "Зілля" та серію альманахів "Зілля", перший з яких - альманах жіночої поезії "М'ята".

Василь Кузан, 1963 р. нар. – український поет, прозаїк, літературознавець, журналіст, громадський діяч, голова Закарпатської організації НСПУ  Автор 22 книг, а також автор  понад сотні текстів пісень.
Засновник літературної Премії Ордену Карпатських Лицарів та літературного фестивалю «Карпатський Пегас», який нині має назву Лицар Карпат.
Лауреат Міжнародних та всеукраїнських конкурсів, премій імені Ф. Потушняка, Юрія Яновського, Ярослава Дорошенка, Пантелеймона Куліша.

Юлія Хвас , 1984 р. нар– мешканка містечка Любомль, що на Волині. Поетеса, філолог, авторка збірок «Поділюся кольором із квітами» та «Рукостискання речень», член НСПУ. Науковий працівник Любомльського краєзнавчого музею, засновник та упорядник літературно-мистецького альманаху «Променади Любомля».  Лауреат I премії обласного конкурсу "Неповторність" (2006)



Немає коментарів:

Дописати коментар