понеділок, 11 грудня 2017 р.

"У пошуках неба " Ольги Антош


В клубі літературних презентацій «Вперше», що діє у бібліотеці, відбулась презентація збірки поезії Ольги Антош «У пошуках неба».

Авторка  книги є читачкою і другом  бібліотеки. На видання цієї книги чекали разом. І тому на самій презентації у недільний день зібрались друзі, рідні, колеги, літераторки  та активні читачі бібліотеки аби почути поетичне слово від самої авторки, яке лунало у першій частині заходу. У другій частині був запропонований вільний мікрофон, до якого долучились учасники аматорського театру «Вперше». Кожен обрав ту поезію, яка найбільше перегукувалася із власним душевним станом і зачепила по-особливому. Зокрема, приємно було чути вірші поетеси у виконанні мами Галини Віталіївни  та рідної сестри Анни.

Загалом збірка складається з 4-х розділів. Перший  «Матові лабіринти» - це філософські роздуми про доброту, цинізм, щирість і дволикість. «Квітка в твоїх долонях» містить поезії людського буття: про любов, зраду, втрату ілюзій та мрій. Розділ «Світ привітів» вміщує розповіді про земне повсякденне життя. Авторка спостерігає кожен свій день, прислухається до власних відчуттів і вражень, насолоджується дарами, які посилає їй земне буття. До розділу «Пишаюся» увійшли вірші на патріотичну тематику.

«Не вчись літати, як не любиш неба, і не чекай досяжності зірок…», – підсумовує відверта зі своїми читачами молода луцька поетеса Ольга Антош.
Презентація відбулась у форматі розповіді-діалогу автора з глядачами під музичний супровід  Юрія Дмитрука.
Довідка.


Ольга Антош народилася в 1987 році у селі Кортеліси Ратнівського району Волинської області. З 2001 року мешкає у Луцьку. У 2011 році закінчила Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «українська мова та література». Працює вихователем у дошкільному навчальному закладі №14. Цікавиться сучасною літературою, любить перечитувати класику детективного жанру, сатиричні та іронічні твори. Учасниця літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» та літературно-мистецького об’єднання «Без меж».





 






Немає коментарів:

Дописати коментар