середу, 27 квітня 2016 р.

Прем'єра моновистави Дзвінки Матіяш "Марта з вулиці святого Миколая" аматорського театру "Вперше"

     Аматорський театр «Вперше», який діє у Луцькій бібліотеці-філії №10 презентував прем’єру моновистави за книгою сучасної української письменниці  Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці святого Миколая».
    Затамувавши подих, глядачі спостерігали за неперевершеною грою Дарини Кухарук, яка зіграла  роль Марти. Півтори години , на память без жодної заминки доросла  не на свій вік головна героїня вистави тримала усіх глядачів в постійній напрузі.                  
    Дарина є читачкою бібліотеки, навчається у 8-б класі загальноосвітнього закладу №7. Режисер постановки Наталка Максимчук. Художнє оформлення вистави  Ксенії Вдячної та Марійки Оліферук.
    Приємно було бачити на прем’єрі маму, батька, братика та дідуся Дарини. Усі глядачі аплодували стоячи молодій акторці та її батькам. Загалом це її вже друга роль у театрі. Високу оцінку театру дав  консул Республіки Польща в Луцьку Кшиштоф  Савіцкі.

     Сама авторка книги Дзвінка Матіос не змогла приїхати на прем’єрний показ, але переслала повідомлення, що нечасто шкодує, що кудись не змогла потрапити, але відчуває, що чогось важливого не побачила. Дякує Даринці з Луцька, що зіграла Марту з вулиці святого Миколая.









 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар