вівторок, 2 лютого 2016 р.

В сучасній бібліотеці - аматорський театр "Вперше"


  Аматорський театр «Вперше», який діє у бібліотеці-філії№10, вже вкотре презентував виставу волинської драматургині і режисера  Наталки  Максимчук «Заручниці». Дотепну повчальну сучасну комедію про пограбування банку зіграли читачі бібліотеки Оксана Ганущак, Ольга Трохачова та Слава Кревська.

 Переглянути виставу запросили слухачів Центру освіти третього віку при ВІЄМІ, Волинського АКМЕ-Університету та друзів бібліотеки, коло яких з кожним разом збільшується.
Завідувач бібліотекою радо вітала усіх глядачів, які прийшли  вперше, запросила стати користувачами бібліотеки та відвідувати  заходи, які  відбуваються у книгозбірні.
  
 Вже третій рік поспіль у бібліотеці діє театр. За цей час підготовлено три вистави для дорослих «Дует для баяна з самотністю», «Заручниці» за п’єсами Наталки Максимчук та «Україна-Чураївна»  за творами Ліни Костенко.
  
 У дитячій групі театру «Впершики» зіграні прем’єри «Нудна наука», «Про що говорить Абетка», «Лисичка-кума».
Відбулись численні виступи театру у бібліотеці, а також в училищі культури та мистецтв ім.І.Стравінського, обласному ліцеї, Підгайцівській загальноосвітній школі,  Арт-студії  «ROOM», дитячих садочках.
  
 Перед початком вистави працівники бібліотеки та волонтери обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО звернулися до глядачів з пропозицією долучитися до збору коштів для 22-х річного волинянина Василя Кропиви, якого було поранено під Волновахою. Василь отримав численні поранення ніг та плеча, але найгірше  те, що втратив зір, тому терміново потребує лікування за кордоном, тому будь-яка сума буде важлива для Героя.










Немає коментарів:

Дописати коментар