середу, 15 листопада 2017 р.

Анонс презентації книги "Король болю" Богдана Коломійчука

    
     Запрошуємо 16 листопада о 16.00 у Луцьку бібліотеку-філію 10 (Київський майдан,13) на презентацію книги львівського письменника Богдана Коломійчука «Король болю».
    «Король болю» – новий авантюрний роман Богдана Коломійчука. Дія твору відбувається в XVI столітті у Львові, Поморянах, Кракові та інших містах давньої Речі Посполитої. Тут знову з’являються герої, знайомі читачеві з першої книги автора «Людвисар. Ігри вельмож»
      В 1572 році помирає король Речі Посполитої Сігізмунд ІІ, забираючи з собою безліч таємниць. Та одну він мусить передати в надійні руки, навіть якщо доведеться домовитися з самою Смертю про ще один день життя…
    Середньовіччя представлене в романі цікаво та захоплююче, а містичні пригоди персонажів роблять цю книгу однією з найкращих в доробку Богдана Коломійчука.
     Довідково:
Богдан Коломійчук – український письменник, журналіст, актор, займається арт-менеджментом, захоплюється історією Львова.
Народився 1984 року на Хмельниччині, закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка. Володар гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013» за книгу “Людвисар. Ігри вельмож”
Автор прозових книг «Таємниця Єви», «В’язниця душ», «Небо над Віднем», «Візит доктора Фройда», «Людвисар. Ігри вельмож»

Немає коментарів:

Дописати коментар