четвер, 19 грудня 2013 р.

Святий Миколай, до нас в гості завітай!






              У грудні, в гарну тиху ніч
              Зорі, як мільйони свіч,
              Що світять вниз на рідний край,
              Де ходить святий Миколай.



    19 грудня – День Святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку, або кладуть за вікно  і моляться до нього , просячи передусім здоров’я собі та батькам.

Ось, і в бібліотеку № 10  на свято Миколая  були запрошені діти 2-Б класу ЗОШ №7 . 

 

    Завітавши на свято, кожна дитина проявила свої творчі здібності, аудиторія отримала величезне задоволення від різноманітних ігор та вікторин. Діти залюбки розповідали вірші, протягом заходу малеча переглянула мультимедійну презентацію « Святий Миколай».




      А ще на дітей чекав справжній сюрприз, прем’єра вистави «Нудна наука», автором якої є читачка бібліотеки, драматург Наталія Максимчук.


   Під час заходу бібліотечні фахівці познайомили присутніх  з народними  віруваннями , прикметами, пов’язаними з цим  святом.  Працівник дитячого читального залу Алла Демчук організувала книжкову виставку «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай».

 
Бібліотечне свято завершилось , а  наші гості із позитивними емоціями  розійшлися по домівках, в очікуванні приходу Святого Миколая, який принесе казку  і залишить її в спогадах  на все життя.















































































































Немає коментарів:

Дописати коментар