вівторок, 25 червня 2013 р.

Інтернет-мандрівка "Казкові лабіринти"


В  бібліотеці-філії №10  КЗ ЛМЦБС запроваджено нові інформаційні технології, що спонукають до впровадження нових засобів накопичення й збереження документальних та інформаційних ресурсів. Завдяки підтримці програми Бібліоміст   створено пункт нових бібліотечних послуг , з метою надання вільного безкоштовного доступу до світових інформаційних ресурсів через мережу Інтернет всім читачам бібліотеки.
 
 
 







 
 
 
 
 
 
 
 
       Робота проводиться як з дорослими, так і з наймолодшими відвідувачами Інтернету. Користувачі бібліотеки отримують навички роботи в мережі Інтернет та дізнаються про технології пошуку інформації, беруть участь у «віртуальних» екскурсіях, подорожах, уроках.
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 


        20 червня 2013 року діти здійснили віртуальну подорож «Казкові лабіринти».
Найулюбленішими творами дітей є казки, які вчать маленьку дитину розпізнавати добро і зло, дбайливо ставитися до природи, поважати старших, бути вірними друзями братів наших менших.  Діти подорожували різними  сайтами, особливо їм сподобався дитячий портал «Сонечко», де вони не тільки могли почитати казки, оповідання про звірів, але й пограти в ігри.
 






Немає коментарів:

Дописати коментар