середу, 1 листопада 2017 р.

Літературне свято "Творчі. Обдаровані. Талановиті"

  Під час осінніх канікули працівники  бібліотеки запросили в  книгозбірню талановитих читачів, які займаються у медіа клубі «Молодіжне місто», що діє при бібліотеці та учасників літературної студії «Поетичні перевесла»  загальноосвітньої школи  №7.
     
    Медіа клуб і літературна студія створені відносно недавно. Учасники  «Молодіжного міста» займається у бібліотеці від грудня минулого року, а літературна студія збирає учнів вже протягом двох років. За цей період були проведені різноманітні заходи та участь у обласних конкурсах.  Тому знайомство присутніх  на поетичному заході  під час шкільних канікул стало очікуваною подією.
    Керівник медіа клубу  Олена Букія розповіла про діяльність клубу, представила  його учасників, які читали власні вірші та поезію волинських авторів та запросила бажаючих займатись у медіа-клубі.
А  діти літературної студії «Поетичні перевесла», яка діє  під керівництвом  Лариси Олександрівни Ковальчук декламували  низку поезії на осінню тематику.

   Співзасновник  громадянського  руху «Свідомі» Павло Павлюк підсумував дійство та вручив учасникам заходу відзнаки та записники для нових доробків.

    
Працівники бібліотеки всіляко сприяють творчому розвитку особистості дитини та дозвіллю під час канікул. На закінчення усіх познайомили з новенькими книгами, які щойно надійшли до бібліотеки.






 



Немає коментарів:

Дописати коментар