суботу, 16 грудня 2023 р.

Літературна зустріч з Іванною Голуб

 

🔵Адвокатка, психологиня та письменниця Іванна Голуб із Рівного зустрілась із учнями четвертих класів ЛНВК №7.
🔵Знайомились із новенькою книгою «Совині історії», а ще тривала цікава розмова про користь читання, про те, чому важливо читати українських письменників, про те, що читання розвиває дітей у будь-якому віці, про те, що у самому смартфоні є багато бібліотек, аудіо, інтерактивні, електронні книги.
🔵Говорили про те, що в інтернеті дуже мало українського контенту, тому кожна українська дитина може долучитись до створення мовного контенту, розповідаючи про прочитану книгу, або прочитавши уривок українського автора, варіантів багато.
🔵Авторка , як психолог, легко спілкувалась з нашими читачами на довільні теми, а ще для їх роздумів зачитала свій вірш не дитячий, надзвичайно актуальний на сьогодні.
🔵Письменниця завжди радо проводить зустрічі у різних містах з дорослими і дітьми, вчора перебувала у Львівській бібліотеці, загалом за два роки провела близько п’ятсот зустрічей.
🔵В нашій бібліотеці Іванна Голуб вже вдруге, на цей раз вдалось поспілкуватись із волонтерами, які працюють у бібліотеці та надають величезну допомогу воїнам ЗСУ.
🔵В свою чергу, школярі також долучились до акції «Різдвяний подарунок для воїна», яка реалізовується у КЗ "Луцька міська централізована бібліотечна система"
Усі р

Немає коментарів:

Дописати коментар