суботу, 22 грудня 2018 р.

"Інва - Вечорниці"



              Вже понад п’ять років бібліотека-філія №10 активно організовує роботу з людьми особливої долі. Окрім того, що вони є читачами бібліотеки, було проведено безліч зустрічей, це виставки робіт народно-прикладного мистецтва, виставки картин, фотовиставки , літературні та театральні зустрічі, майстер-класи, а  цього разу спільно з ГО ««Волинський фонд активної реабілітації неповносправних», голова Шевчук  Анна Григорівна відбулись  українські вечорниці.

      Усім приємно було знову зустрітись у затишній бібліотеці напередодні новорічно-різдвяних свят. Заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Клімчук подякувала  усім за їх громадську  активність.

      Голова комісії з гуманітарних питань Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації Ростислав Кухтей відзначив, що це гарний задум зустрічатись напередодні свят, підтримав ідею аби такі вечорниці стали традицією.

       Насиченою була музична програма. Першими мали виступ викладачі та учні музичної школи №1 імені Фредеріка Шопена.  Продовжив  вечорниці  фольклорний колектив із Любешова «Родинонька», був і розіграш лотереї на 1000 грн, всі пораділи за переможця. Вечорниці згуртували, додали позитиву на всі прийдешні свята
.









Немає коментарів:

Дописати коментар